..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

06 December 2010

them : graduation day

them : 
- syafira azmal - fatihah haris - athira ariffin - syarafina sufian - syikin ibrahim -  marini jusoh - hirfi akwa - 

HEPY GRADUATION DAY!!!!

ramai lg sbnrnye yg dh graduate.. tp aku listkan mereka yg agk2 rapat -

bachelor in economy, uitm shah alam
- clazmate di terendak - geng cayunks - nama manja beliau; fyrot - hometown seremban -umur semasa grad 22 -sudah berpunya tp masih belum brkahwin-

bachelor in accountancy, uitm shah alam
-clazmate di terendak -nama panggilan; teha -tmpt tinggal; bangi - umur sewaktu grad; 22 - status tidak pasti, mungkin single and available-

bachelor in accountancy, uitm shah alam
-clazmate di terendak -nama samaran; paim atau tira - menetap di kuantan - umur masa grad; 22 - sudah brpunya tp masih belum berkahwin


bachelor in accountancy, uitm shah alam
- clazmate di terendak - roommate di terendak dan uitm - geng cayunks - nama panggilan; syara atau mate hometown seremban chill town - umur sewaktu grad; 22 - sudah berpunya tp belum berkahwin

bachelor in international business, uitm shah alam
-terendakians - geng cayunks - nama pggilan; s.i - berasal dr seremban - umur sewaktu grad; 22 - single and available; sedang mencari

marini jusoh
bachelor in marketing, uitm machang, kelantan
clazmate di matrik kuala nerang - nama panggilan; marini - hometown; kelantan - sekarang menetap di kg.baru - umur sewaktu grad; 23 - status tidak pasti mgkin single and available.


bachelor in accountancy, uitm shah alam
- clazmate di terendak - nama manja; hirfi - berasal dr puchong - umur semasa grad; 22 - sekarang menyambung pengajian peringkat ACCA di UK - masih single dan available



hari konvo mereka


kan best kalau aku jugak dah konvo.. uhuh.. xyah penin pale pikir nk jwab exam..
tp student life itu lg best.. heee =p
enjoy la korunk punya pengalaman di universiti.. susah nk dpt kan kenangan terindah~ so gembira kan diri anda pada zaman bergelar pelajar~

graduation by vitamin c






As we go onwe remember
All the times we, had together
And as our lives change
Come whatever
We will still be
Friends forever




p/s : ni bukan entry ntuk mencari jodoh yer.. sje je describe serba sedikit ttg mereka.. kengkawan sekolah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...