..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

30 December 2010

Segmen Jom Berkenalan

o.o.. aku di tag~ tp aku sendiri pn tak tahu dan tak perasan bila masa di tag kan..
ni nak marah Teacher CunaKuna ni.. ohh nama ko... nak manje2 je kan ko.. HAHA~
Teacher Farah darh r kan.. hik3x.. x jadi marah r.. cubit sikit2 darh ar..

adakah masih sempat nk merapu pasal segmen ini?? oowhh masih sempat...

tarikh tutup segmen = 3 Januari 2011
Penganjur : Cikgu Akim (boleh click)

soklan yg akan dijawab oleh anak murid adalah seperti berikut :

Apakah status anda
kalau kat mukabuku --->> In a open relationship with ____?? cari sendiri..
kalau realiti nya --->> masih single lagi, masih belum berkahwin, bertunang apatah lg kan..


Ceritakan tentang diri anda
nak cerita cmne lg yer?? cam tulis biodata boleh? hee =p
Nama kt fesbuk : Shiqin Ghazali.. 
umo : 22 tahun as at year ended 2010..
Pekerjaan : Full time student, super senior @ uitm shah alam, fakulti perakaunan.. sila click entry ini -->> UiTM di hatiku untuk coretan ketabahan ku menuju ke final year..
Kampung halaman?? : Seremban chill town .. boleh lihat jg entry  ini -->> n9 tanah tumpah darahku untuk coretan tmpt menarik di N9..

Ceritakan tentang blog anda
B-day belog ini : 3 januari 2009 (genap 2 tahun pada tarikh tutup segmen ini)
boleh lihat entry 1st -->> beginner (maaflah, mase tu masih baby lgi, x tau cmne gaya penulisan belog kan..)
pastu sambut b-day yg pertama kali pada entry ini -->> 1st b-day (owh ada kesilapan kt entry itu, dlu url belog, lain darh - kenangan lama, x prlu di igt)
utk 2nd b-day -->> xtau nk bg hadiah ape larh~ any idea??

Apa pandangan anda tentang dunia blog
(sama soklan dgn segmen Abg Ben.. jd copy balik)
dunia belog makin brkembang.. ade je tiap ari blogger2 bru muncul dan strusnya cpt je popular.. hee =p
ade blogger yg mjadikan blog ntuk tmpt meluahkan perasaan die, personal, private, terbuka,
open, wat lawak, cite sal artis, gosip2 hiburan, huh, mcm2 ar.. ad jg ntuk urusan urus niaga atau bisnes, skg ni org smua akan *blog shop*, dh xder da bzir masa kt mall. tp msih gk bazir masa kt depan pc sbb sbuk online shopping.. erk.. *aku bukan cmtu* hee =p lebih baik g mall, shopping smbil lepak2 dgn kwn.. ade jgk teman ntuk brbicara.

Nasihat anda pada rakan-rakan yang baru nak buat blog
rerajin larh blogwalking dan cari larh tips2 yg berguna untuk dijadikan panduan anda dlm dunia blog~

Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda
erk...blog ni byk menceritakan kawan-kawan yg berada di sekeliling saya.. sgt2 hargai rakan2 yg memahami diri ini.. terima kasih untuk semua rerakan saya, baik yg dkt mahupun jauh dan tak lupe follower jgk~ sob sob sob, mood sedeyh.. 

sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog
selagi termampu, selagi ade story morry selagi itu akan ada kerajinan dari empunya belog ini utk menghupdate.. sampai la ke anak cucu, kalau diizinkanNya..
impian : erk.. semoga follower akan terus menyokong kewujudan belog ini.. jasamu akan ku kenang.. tanpa anda, sapa saya kan.. dan majulah blog untuk negara... ecece~

Tag mereka

8 comments:

Mohd Nor Quiyyum said...

thnx:)
nnt ak wt eh:)

Hishyamuddin said...

tq tag!
insyaALLAH nanti buat..tapi xjanji.hehe

HiGHNeSS FiQ said...

cik SG,
shark dah buat..
jom berkenalan.. hehe

yang laen2 pun, jom berkenalan ngan Shark..

:Cikgu Akim: said...

suka bc sumer jwapn..smoga berjaya capai cita2 yg tersemat dhati sempna mlngkh thun baru!

klu rjin sudilah mlwat rakan2 yg join segmen ni dblog saya untuk tambah kenalan~

salam perkenalan dri saya bkl guru SP n Biology~

shiqin ghazali said...

@Mohd Nor Quiyyum

oowhh yeah.. owait..

@Hishyamuddin

okeyh~

@HiGHNeSS FiQ

hehe.. terima kasih shark~
jom jom jom

shiqin ghazali said...

@:Cikgu Akim:

sbjek SP tu ape heh?
hee~ dh lme tgglkan alam persekolahan ni..

selamat berkenalan jgk~

:Cikgu Akim: said...

SP tu sains pertanian~

Misshy Innz said...

jom jom esok .
kat jj . gath . pergi gak .
haha xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...