..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

27 December 2010

Saya Blogger Negeri Sembilan

saya baru je balik dari melawati belog ini 
 belog yang pernah menganjurkan pertandingan2 di antara Blogger..
1. Blog Pilihan Malaysia 2010
2. Blog Baru (2010) Pilihan Malaysia

dan sekarang empunya blog itu akan menganjurkan Kategori Sahabat Blogger mengikut Negeri


Tajuk Entri
Done

Link ke blog ini

Nama anda
Shiqin Ghazali

Status
Single

Cara hubungi
mukabuku

Daerah / Jajahan
Seremban Chill Town

Tempat tinggal
Taman Pinggiran Golf
 bersebelahan dgn padang golf, berhampiran Paroi Jaya.. kalo anda orang seremban, wajib tahu di mana terletaknya Stadium Paroi~

Apa yang menarik di tempat anda
orang minang?? makanan - masak lemak cili api..

berdekatan dgn kawasan perumahan, tersedia byk kemudahan..

- berhampiran dgn Masjid Paroi Jaya : hanya 100m dari rumah

- berhampiran dgn Stadium Paroi (tmpt berlangsungnya byk pertandingan bola) dan ada juga kemudahan renang dan gelanggang sepak takraw : hanya 200m dari rumah

- berhampiran dgn Seremban International Golf Club : hanya 200m dari rumah

- berhampiran dgn Ijan Burger (popular di Seremban-tmpat lepak2 remaja pd malam hari.) : hanya 300m dari rumah (anda boleh click link ini dan ini ntuk melihat komen balas dari customer tetap Ijan Burger dan sini ntuk customer baru) - dah pernah kuar kat rancangan Warung Astro Ria.

- berhampiran dgn Gerai Popia K.Kangsar (kedai ntuk minum petang dan makan popia basah) : hanya 300m dari rumah, terletak di perkarangan stadium... bila tiba bulan ramadhan, keadaan nya sgt la menarik.. trpaksa beratur panjang dan jika lmbt smpai, tidak ada la popia.. laris sgt~
(sumber dr incek google-keadaan semasa ramadhan, beratur panjang x hengat)
- berhampiran dgn gelanggang futsal di kompleks belia dan sukan Paroi : hanya 1km dari rumah

- berhampiran dgn kwsn Dataran Senawang (yg ada Domino, PizzaHut, KFC, McD, Secret Recipe, Giant Hypermarket, deretan bank-bank, Watson, Guardian dll : hanya 6km dari rumah.

- berhampiran dgn Bandar Seremban : hanya 10minit dari rumah jika tidak sesak

tempat-tempat lain??
- Wet World Pedas : 15 minit dari rumah
- Cendol Leman Dawi, jalan menuju ke Pedas/Rembau : 15 minit dari rumah
- Pantai Port Dickson : 30-45 minit dari rumah
- Galeri Kristal di Rembau
- Tempat membeli belah di Nilai 3


ops.. terlebih banyak plak kan..
cukup ar tuh..

ok.. im done here..
jika blog anda mahu disenaraikan dalam kategori sahabat blogger ini, boleh lawati belog BPM.. 
sekian, terima kasih..

9 comments:

Mohd Nor Quiyyum said...

tahniah!

shiqin ghazali said...

@Mohd Nor Quiyyum

haha.. tahniah ntuk aper?? hoho..
btw.. tengs~

Nordin said...

krew bpm dtg melawat :)

Mr. Swift said...

Heyy polo awak!
Nanti free bosan ke datang jenguk blog saya tau.

My Latest Entry - http://negative46.blogspot.com/2010/12/siape-nak-tukar-linkbanner.html

shiqin ghazali said...

@Nordin

yer.. tengs melawat~

shiqin ghazali said...

@Mr. Swift

tengs.. will follow ur back~

armie::parc::udinc said...

salam..singgah sini dari BPM :)

hollowgram said...

saya blogger dot dot..hehe

Admiral Hafiz said...

jom join gathering utk blogger seremban esok!



Mini Blogger's Gathering ( Seremban ) : 1 Jan 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...