..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

05 December 2010

know your SUSHI

Buy 5 sushi plates, Answer a simple question & get Free 1 sushi plate* on your next visit.
*Terms & Conditions apply

1. Valid for dine- in only.
2. Complete your answer at the bottom of the receipt and submit it to any Sushi King outlet to redeem your free sushi.
3. Free sushi is only applicable for next visit.
4. Only original receipt will be accepted.
5. Any request for splitting the bill will not be entertained.
6. Redemption of free sushi is valid from 1 Dec 2010 - 7 Jan 2011
7. Sushi King reserves the right to change or modify the terms & conditions if necessary without prior notice.



kenyataan dan banner di taja oleh : facebook/sushikingasia
atau laman web

sila la korunk pegi sendiri.. ni hanya promotion bulan december.. 
promotion yg diberi nama "KNOW YOUR SUSHI"
tp bila tgk pamplet.. uhuh.. xder pown yg tnjuk2 kan mcm kaler sushi ker, ape2 nombor ke, quiz ke, ape2 la yg leh tunjukan mana satu sushi kita kan.. huhuh..
mmg die suruh makan sndri dan rasa mne satu sushi feveret anda..
yeah... tp aku x jmpe mne satu feveret haku.. bedal je smua

ops... yg unagi-unagi tu semua, xleh makan yer..
aku baru tahu ni.. kwn aku bgtau ape2 prkataan Unagi kt sushi ni, jgn la mbik dan order.. 
sbb unagi dlm malay die belut.. pstu kwn aku ckp, die letak alkohol ats tuh...aku x pasti la kan..
kalo benda2 yg ragu2 ni, elok la di elak kan.. 

aku mengidam sushi sbb bbrp ari yg lepas, aku trnampak status kwn aku sebut sal sushi.. terus jd ngidam...
mula la mgajak sape nk teman kan..
then trjadi la peneman setia aku ntuk ke sushi : 
miss semut atau dr.ann - kalo hal2 kesihatan, info2 yg brkaitan kesihatan, mmg die la tmpt prtanyaan
 dan syikin ibrahim - hari ni die konvo... hepy konvo!!

double eqin dan ikin
mulut den tgh mengunyah nasi okeyh~
hanya 9 plate yg trmampu
sbb haku dh makan menu di atas..


sempat plak lepak2 kt fitting room.. hahax.. gmbr s.i xder r~
sowieeyy..

tempat : jusco seremban 2
tarikh : 4 dec 2010
gurls : me, ann dan s.i

*credit ntuk mereka sbb meneman aku*
*sbg balasan, aku belanja mereka*
big smile :)


4 comments:

fiDooo said...

serius, emmang tak suka sushi.... nanti termuntah.

shiqin ghazali said...

@fiDooo

yer.. mmg ade orang yg x kan suka sushi.. tp sy suka.. hik3x..

wardah jamil said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........nak ikot

S,I said...

hehehe..xde gambar aku kt fitting room sbb aku yg sibuk try..hehe...
thanx so much!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...