..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

08 December 2010

We Got Married - KhunToria

pesanan : aku bukan la peminat fanatik K-POP*
hanya sekadar suka suki melayan dan mengisi masa yg terluang

baru je lps abis tgk gameshow korea - we got married : KhunToria season 1..

setelah bbrp bulan mninggalkan cerita2 korea dr list kt laptop di atas sbb2 yg tidak dpt di elak kan.. 
semalam,  kelmarin baru shj memulakan sesi melayan korean balik..
ini semua dsbbkan tmpt yg aku pegi tu, susah nk surf internet.. tak kat kampung, pasti kt somewhere else yg xder wireless.. huhu.. hidup lagi bermakna kalo dapat surfing internet 24/7 walaupun bukan 24/7 depan laptop, kan... ade internet dan ada tv, mmg aku x leh nak buka buku r.. nseb baik 3 tahun aku duk hostel.

balik kepada tujuan asal.

ni semua gara-gara killaqila yg suka memekak kan telinga aku dgn nama Nichkhun.. huh.. walaupun aku x tau ape butir bicara yg die smpaikan, tp aku mmg berminat nk tengok gameshow we got married.. 
x pasti la gameshow ke reality show ke ape-ape ker.. yg penting ade show la.. yang bukan reality..

latest WGM singkatan utk WE GOT MARRIED yg aku tgk, adalah couple di bawah

nichkhun + victoria = KhunToria
comel kan mereka ini..
berdasarkan profile yg tertera dlm muka buku WGM mereka
- Nichkhun dr idol grupe 2PM - tahun lahir 1988 - hometown Thailand - *Prince of Thai*
- Victoria dr Idol grup f(x) - tahun lahir 1987 - hometown China - *Queen on China*

aksi-aksi mereka dlm WGM
dalam WGM jerk diorg couple.. in real life- harap pun begitu jg la kan

pandai la org tu melukis meniru aksi KhunToria dalam WGM
terima kasih kat incik google sbb menyediakan info dan gambar mereka~
kalo nak tgk show ni, leh la download kt utube yer.. 

pengalaman aku menonton WGM secara berseorangan
- tergelak sorunk2.. trsengih pun pasti nye sorunk2 jgk..
- adik aku pelik sbb cite apa yg kelakar sgt kan
- ibu bising sbb dh tgh malam pn masih kusyuk ngadap laptop. x reti nak tido ker?? uhu..
- sambungan episod, kna cari sndri kt utube.. dh xder killaqila nak download kan dan bagi kt dlm hardisk..
- semua keje x jadi sbb busy menonton WGM smpai abis..
- badan lenguh2 sebab duduk, baring kiri kanan tak tentu hala
- badan makin berisi sbb lepas makan x reti nk exercise, busy layan WGM
- tercari2 gameshow yang lain plak

 WGM : KHUNTORIA season 2 - continue dgn episod 23


o.o skg aku tgh layan gameshow RUNNING MAN..
show ni pun leh tahan jugak best.. sbb leh tau tmpt2 yg menarik kt korea~ satu promosi yg bagus!

6 comments:

Fariz Danial said...

aku dengan adik aku dulu pon layan gak WGM seohyun-yongwha.. tu same kelakar gak.. boleh tahan la..

Seohyun dari snsd
Yongwha dari cnblue

anyways, nice entry =]

Tulisan kita bukan untuk memaksa org baca, tapi orang yang akan memaksa kita untuk menulis lagi
► Play. ▌▌Pause.

StrewberiManis =) said...

eh kinpon layan cite korea2 ni ke?
haiyooooo tibe2 dikelilingi dgn org layan cite korea nih
hahaha :D

Mohd Nor Quiyyum said...

comel rambut lelaki tu!

shiqin ghazali said...

@Fariz Danial

ye ke... aku bru nk tgk WGM seohyun dgn yongwha tuh.. kwn aku kate best.. tu nk tgk jgk larh..

shiqin ghazali said...

@StrewberiManis =)

cite korea mmg layan.. tp tak fanatik k-pop jerk.. drama dan gameshow, variety show~ haha.. try la tgk jom~

shiqin ghazali said...

@Mohd Nor Quiyyum

rambut ko comel tak?? heee.. meh wat rmbut stail korea~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...