..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

13 January 2011

:: saya pelajar UiTM ::

jejalan ke blog pilihan malaysia (boleh click ntuk maklumat lanjut) lagi.. dan segmen menarik yg anda semua, pelajar IPTA boleh sertai~
SAHABAT BLOGGER - PELAJAR UNIVERSITI AWAM

Universiti Teknologi MARA (UiTM)
Kampus Shah Alam
Fakulti Perakaunan
Kursus Ijazah Sarjana Muda Perakaunan
Sesi Julai 2007 - Mei 2011

entry ini sgt sesuai dikarang
 dsbbkan aku berada di final year, dan akan meninggalkan alam universiti tidak lama lagi..
jadi mari mengimbas balik kesah-kesah
pengalaman pahit manis gembira sedih beserta gambar kami semua..
enjoy





Sept 2008 - Part 3
dari kiri : liyana, nik, gloria, fajar and me
group Project ETR

projek ni menjadi tanda aras kami dalam menjayakan hubungan kami sesama rakan sekelas..
starting dr subjek ini, kami tidak lagi hidup berpuak2.. yg mana, ke mana2 shj, stiap masa, setiap projek mesti bersama org yg sama.. tidak terbuka pun hati ntuk bersama dgn org lain dr kebiasaan..
paham ke korunk ape yg aku cube maksudkan ni?
huuh.. wat-wat faham pn ok jerk~ =p

sejak part3, semua org sudah mengenali kengkawan sekelas dan makin terbuka minda dan idea untuk menerima rerakan sekelas yg lain dalam group memasing.. 
dan telah membuatkan kami semakin rapat, rapat dan rapat..
tanpa boleh berpisah larh.. eyh.. ye ker? haaa..

ni jamuan class sem3.. masih memalu kucing lagi semua ntuk nak wat event besar-besaran..


21 jan 2009
kenangan selepas berdrama d class



bila dah masuk tahun kedua, dan makin lama makin besar, matang, cun dan encem
jadi mereka pun tidak sabar la nk bergambar mesra kan..
terjadi la hasil yg tip top di bawah..
memasing dah pandai posing~
group asal AC220 4M 
2009

n then selepas setahun setengah bersama, 
kami sudah pandai wat event yang tidak berapa besar tapi terbaik r~
ntuk 1st tyme, sgt sgt sgt lah puas hati
da best event ever..
trip to bukit cerakah bersama acb4M
merapatkan hubungan kami sesama rerakan kelas



AC220 2A, 3A, 4M, 5J, 6M (batch july07)


pastu masuk sem 5 - kami kena berpecah kelas di atas sebab2 tertentu..
kami tidak kesah..
dan juga tidak mengalah
biarlah kami berjumpa dgn orang lain kan.
bergaul dengan org lain dan saling mengenali dgn orang lain
student a/c kt sini sgt ramai.. sampai habis belajar pun belum tentu kenal semua orang..

bila dah berpisah sesama sem5, kami bertekad ntuk wat reunion kecik-kecik
hah. macam la korunk x jumpe setahun kan..
kecik-kecik sudah
gathering - berbuka puasa bersama ex-4M
- click here - untuk lihat entry tersebut
pada 090909 - 9 sept 2009
@ Nasi Lemak Cinta Sayang, Seksyen 7, Shah Alam

at the same tyme, ade dua orang kekanda dan adinda telah berkongsi tarikh lahir yang sama
9 sept 09..
mereka : rahim dan anis
tapi kami sambut satu kek ntuk gathering sekali la yer



dan juga tidak lupa juga
berbuka puasa bersama clazmate baru part5.. acb5J
11 sept 2009
bertambah lagi kawan kami..
suke tak?? mestila suka kan.. kawan biar beribu, musuh biar satu. ye tak??

pastu part6
back to normal.. dan bertambah lagi kawan baru..
ni jamuan class kat iCity, shah alam..
dinner kt seksyen 16, pastu gerak ke iCity ntuk acara tukar2 hadiah dan majlis anugerah kelas..
event ni pun walaupun sekejap, ttp sgt la best dan menarik..
wajar diteruskan ntuk sem akan dtg..



part 7 :
 kami memulakan alam kerjaya memasing.. 
orang kate, internship..
nanti part8 jumpe la lagi
ni berbuka puasa lagi.. reunion kecik2 jerk mase semua orang sibuk berpraktikal..
sempat la jmpe dgn mereka ni waktu orang cuti merdeka kan..
ni link entry ntuk ke kesah di atas



and now...
kami berada di final sem..
mereka masing-masing sedang bertungkus lumus menyiapkan semua assignment dan revision ape patut..
wish them : All da best and Gud Luck



- UiTM di hatiku -

11 comments:

iLLusion dinie said...

nak komen boleh?

shiqin ghazali said...

@iLLusion dinie

hah.. komen je r~

Nur Mudrikah said...

accountant to be ea..member2 saya ramai amek acc. kat uitm SA ikut express mara. saya je tak join...hihi.
papepun salam kenal dr bdak upsi. all da best k;)

F.a.S.h.E.e.H.a said...

hehehe... aku nmpak gmbar aku :)

FaraCuna said...

uit uit..aku pon join..hehehe

hantu GiGi said...

selamat perkenalan hantu gigi dari UIA!!!aummm!

shiqin ghazali said...

@Nur Mudrikah

iyer. salam kenal jugak~

shiqin ghazali said...

@F.a.S.h.E.e.H.a

haha.. gambar ko akan sntiasa ada dlm simpanan aku~

shiqin ghazali said...

@FaraCuna

haha.. ye salam kenal kawan UM
cam besh la bce cite hang~

shiqin ghazali said...

@hantu GiGi

wow.. hantu GiGI.. takut nyer..
salam kenal jgk~

SHaRKFiQ SSM said...

xde pn gamba ak.. ;(

hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...