..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

29 January 2011

exhibition day

assalammualaikum dan salam sejahtera

egt lagi entry yg lepas? yg kami bergembira di naza automall? click cni W.I.P Naza
dan seperti dijanjikan.. ini kesinambungan nye
dan hasil kerja ikut kreativiti kami...

date : 26 jan 2011 / rabu
tempat : level 11, room 22, menara SAAS, UiTM shah alam
event : jalan-jalan cari markah 5% - exhibition day
subjek : strategic management, Pn. Aliza
pada jam : 2-4pm

mula dgn grupe aku la dulu kan.
nama grupe : Naza gurlz
title exhibition : Naza Group of Companies
ahli-ahli : eQin, fazillah, fizah dan wani
pelawat : terbuka kpd semua
yg sudi hadir : rerakan kelas, lecture Pn.Rosni dan Pn.Aliza
erk.. mereka yg lain tu ade kelas dan tidak tahu akan kewujudan booth2 ini
sbb wat secara tertutup di dlm kelas saja..

hasil kreativiti kami.. ni saja termampu.. ckup la tu nk dpt 5% carry mark.. kan?
main dgn lego yg di pnjam dr romate kite.. terima kaceh kt die sbb suke bg kita pnjam brg dye~

ni fizah, tuan punya kamera.. die berposing dgn model kereta yg dilukis sendiri dan digunting dan dihias dgn sendirian berhad.. yg kaler hitam tu larh..yg trgantung kt atas kotak tuh.. kita kagum dgn dye.. bakat terpendam kowt.. b4 ni x penah tahu larh.. 
lgi satu kete kecik kt depan die tuh, kita pnjm kt kawan kita.. kita xder budak kecik yg main kete mainan kt rumah larh..

 inilah team Naza gurlz.. agak poyo di citu.. hahax
logo Naza kaler biru kunin.. jadi harusla ikut tema kan..
yg kunin tu jadi ketua kita pada ari itu.. hahax, nama die fazillah~

perlu ke mengambil gambar sebegini rupa??erk.. mereka mmg suka.. kita ikut ajerk.. =p

separa profesional sikit sbb di sebalik blazer tu adalah mereka yg berpakaian t-shirt shj~ 

ape yg kami letak dlm booth kami??
xder la byk ane pun..ikut suka kami la nk letak ape.. lecturer bagi kelonggaran di citu..
- kami dtg kelas paling awal, dah terus curi board gerak2 tu dan terus bawa ke tengah.. erk  ---- poster picanto dicuri, eh bukan.. di ambil dgn keizinan dari naza automall kt PJ tuh.. - board yg di letak kan dgn gmbr founder dan anak2 Naza beserta MotTo - board yg diletak dgn related business yg Naza ceburi trmasuk gmbr2.. - kotak diconteng dgn vision dan mission Naza beserta gambar - laptop yg terdapat video History kewujudan Naza - model2 kereta mainan - gula-gula jgn lupe ntuk diberikan kpd pelawat yg budiman - lolipop jg ntuk mereka yg menjawab quiz dgn tepat - visitor card ntuk pelawat2 sign dan give some comment - brochure dan pamphlet yg diambil free shj dr Naza AutoMall - dan juga slideshow gambar2 kami semasa melawat Naza AutoMall

mari kita berkenalan dgn team yang lain...

group KRU
yg dianggotai oleh : Syu, Yana, Atin, Khai, Fath
tema meraka Orange
komen : nak tarian KRU.. haha.. 

group Tony Fernandez a.k.a Air Asia
mereka : ain, nana, ieda, pa'a, illy
tema : merah putih (nice!)
komen : terror sgt mereka ni meniru tulisan air asia tuh. rahsia nye, mereka hanya menekap kt screen lptop jerk~ caya larh~

group : Ananda Krishnan a.k.a Maxis
ahli-ahli : cik, ecah, fajar, sya, fiqah
tema mereka : hijau, biru, putih? 
komen sikit : mereka ni sanggup ntuk 5% menempah baju maxis bserta nama memasing.. pergh.. mantap r.. siap ade video yg dilakonkan sendiri lak tuh..

group : Syed Mokhtar Al-Bukhary
mereka : rosmaira, sataria, erk.. maaf.. tidak berape kenal..
tema : pink, merah
komen : group paling senyap ni, tp hasil kerja gempak..siap ade model rumah lg..dan paling awal siap susun booth.. 


gambar lelain dgn rerakan kelas
i like blue color

jalan-jalan cari markah kami sangat-sangat berjaya... terima kasih semua~ great and wonderful day!!
*big smile*

3 comments:

ha.MY said...

bestnye ada exhibition camni...

shiqin ghazali said...

hee.. terima kasih.. ~

Anonymous said...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...