..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

18 January 2011

b-day ketika cuti sem dan sesi kuliah


bila cuti sem...
- yang tak bestnya.. xder kengkawan kuliah yang akan wish b-day dalam kuliah..
- mereka akan wish dlm *mukabuku*
- kekadang hanya anta mesej *kalau mereka igt larh*
- ada tu tak ingat langsung sbb x berjumpa kan.
- semua akan refer pada birthday list dlm fesbuk.. naseb baik fesbuk bermurah hati nak igtkan kalian
- pastu kan, kalo kengkawan rapat sekuliah ttp mereka tinggal dgn jarak yg jauh; bukan ke susah nk jmpe.. kan kan.. dh terkurang sambutan di situ..

yang tak best, mesti akan ada yang best kan..
- bila cuti sem, kita berada d rumah, jadi parents la yang akan belanja kan.. tak pun adik beradik..
- pastu akan dapat la bodek2 kt mak ayah kalian, nak hadiah ape kan..
- n then, kengkawan rapat yg selalu kuar je la yang akan mengajak kita kuar kan.. at least, ader larh yang akan ingat~
- pastu ketika waktu cuti gak, kita free-free je keluar tanpa mempedulikan assignment dan kuliah, sbb cuti sem.. ne ada class lagi darh..

dan suasana b-day ketika sesi kuliah
- pepagi dah dgr org nyanyi hepy b-day kan ntuk kalian..
- tak pun, xyah tunggu pagi sok mse kt kuliah, malam tu mase kt kolej/rumah sewa pn dh terdengar2 kan.. bukan ke best perasaan tuh? ker korunk malu2 kucing?? 
- yang best nya, mesti kengkawan kalian berpakat kenakan kalian kan.. kalo dah tua-tua dah ada anak pinak, tak kan la nk main tepung2 dan baling kek plak.. agak jarang di buat orang~
- pastu orang yg tak egt b-day kalian, mesti automatik akan teregt.. tol tak? lain la kalo kalian tu masih lagi memalu kucing.. huuh.. dh masuk zaman uni, xleh memalu yer.. maksud saya, memalu dlm presentation.. tehee =p
- lagi, kalo masa b-day kalian tu, mcm2 event berlangsung kt Uni, dan mcm2 barang lak terjual kan, mesti kengkawan akan terus grab ntuk membeli dan hadiahkan ntuk kalian.. suka tak suke tak??
- pastu lepas kuliah jer, ade la akn dgr suara2 mengajak kalian meraikan b-day kalian tuh.. g hang out ker, makan2, movie?? shopping? date? aaa ape2 je larh..
- pastu pakat2 reramai wat suprise b-day party ntuk kalian.. lagi la suka.. 
- pastu kengkawan rapat atau bf/gf mesti akan sediakan kek ntuk kalian kan.. huh.. ngidam kek la plak~
- then ada la dapat hadiah spesel dr kengkawan dan bg/gf tersebut.. pun suka gak ni..
- mereka jugak tak lupa ntuk mendoakan kalian, panjang umur dan dimurahkan rezeki kan.. amin..
- muka kalian mesti akan sentiasa hepy ke kuliah kan.. mcm tak sabar2 gitu.. tp bile ade exam, monyok skjp.. heee

tapi kan... 
- parent kalian akan wish dr jauh jer la.. 
- xder sambutan d rumah, xder la ayah ibu nak belanja makan malam..
- b-day akan jadi tak best bila waktu tu ada final exam atau sewaktu dgn nya.. bikin stress jugak ni..


erk ... ape-ape pun... 

SELAMAT HARI MATANG 
pada kalian semua..


ni sape plak nih...
 HB cik nur a'tiqah..
kawan saya di uitm..

MAY ALLAH BLESS YOU ALWAYS



bila kita dah berjalan-jalan ke booth2 yang ade kt dewan UiTM ni kan, tergoda la plak nk beli sumthin kan.. tapi kita berkorban la... beli la sumthin ntuk birthday gurl.. walaupun tak mahal.. naahhh... ikhlas dari kami ntuk cik atiqah.. keep in touch yer...   pastu kami jeles taw.. sbb cik atiqah ni dapat chocolate dr seorg kawan dia.. hoho.. nak chocolate jugak.. sape nk bagi percuma kat saya?? hoho...


p/s : baru sat tadi/hari ini, fesbuk dah mandatori menukarkan template fesbuk kami ke new look.. adakah anda suka?? urgh.. ade orang menci~ tp nk wat cmne kan.. 

2 comments:

Nurul Faezah said...

Thun nih saya dpt smbut bday kt rumah!! ^^,

SHaRKFiQ SSM said...

xde sape pn celebrate besday ak kt uitm~ ;((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...