..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

09 January 2011

mood : hanyut bersama AJL 25


al-maklum, 9 jan 2011, 9pm di tv3 akan berlangsungnya Final AJL 2011 yg ke 25.. hoho..
tahun ini mesti wajib tgk secara live di kaca televisyen.
takder sape nk sponsor tgk live kt depan mata, tv pun jadi la kan~
tp kenapa la mereka ni wat ari ahad malam isnin tuh?? kan isnin tu ramai org keje..
knp x buat ari sabtu malam ahad?? senang cket~
xyah aku nk sibuk2 balik ke uitm awal pagi isnin..
dah la pagi tu kul 830 class start.. huh.. spoil di situ..

knpe balik rumah? baru seminggu kot start kuliah..
sebab pertama : HOMESICK
sebab kedua : angkut semua barang ntuk dibawa masuk ke kolej
(permohonan rayuan kolej BERJAYA!!)
sebab ketiga : mahu naikkan semangat ntuk belajar.. sbb ari tu kan tidak bersemangat

then, hari isnin kuliah start kul830 am..
tapi tapi tapi, ahad malam tu ade AJL larh.. xleh terlepas.. kalau kt kolej, pasti kena berebut dan main chop chop kt bilik tv.. dah la tahun lepas ter'miss' kan..
tak leh jadi.. kena la bertekad balik ke kolej ari isnin pagi tu jugak..
yeah.. nak tgk AJL

mari mari

AJL 2011 Host Promo

ade2 jer diorg ni nk perli kan..
Ally - dari segi ketinggian
FBI - dari segi jumlah rambut di kepala
Cheryl - jadi mak dan cekgu.. hah cute!!
ally + cheryl sgt sesuai..

x sabar nk tunggu AJL final 9 jan 2011~

FINALIST
Yuna - Sempurna
Tomok - Berlari
A.P.I - Pelita
Shahir - Kebahagiaan dalam perpisahan
Meet Uncle Hussain - Drama king
Hafiz - Noktah cinta
Ana Raffali - Tolong ingatkan aku
Faizal Tahir - Selamat Malam
Adira - Ku ada kamu
Bunkface - Extravaganza
Black - Sofea jane
Faizal Tahir - Hanyut
Stacy - Jahat 
Hujan - Mencari konklusi
berharap
HANYUT boleh menang!!!!

maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
bagaimana ku nanti
bila tiada mengganti
yang ku ada hanya kamu saja

9 comments:

MyZone~theUn4given said...

paling best promo AJL yang second...mmg btol2 terkena batang hidung Ally..hahahaaa

ayulunera said...

same la eqin..aku pon terase homesick dan kurang semngt nak blaja....demi last sem gambatei.....!!

aku pon ade klas pagi hari senin...tapi tetap nak tgk ajl kat umah..tak kire..penat aih berebut ja kat bilik tv..ehehhehe

shiqin ghazali said...

@MyZone~theUn4given

aah... haha
ntah bile la die nk kahwin kan.. hoho.. mmg minat ally neyh~


@ayulunera

haha.. sama la kita.. aku dah balik rumah ni, rase cam naik semangat cket nk bljr ... selamat menonton!!!! enjoy gilersh dpt tgk kt umah kan~

Ifa Zafrah said...

Aku kena baca novel lecturer bg.. Xdpt tengok AJL.. Reviewkn je ekk..T___T

shiqin ghazali said...

@Ifa Zafrah

hoho.. rajin rajin~ kita buku pn trtinggal kt kolej.. x dpt nk bace... bace blog dan mukabuku je r.. hee =p

Ifa Zafrah said...

Lctrer garang.. Xdapek buek apo..T___T

shiqin ghazali said...

@Ifa Zafrah

ooo yea.. garang bersebab, nak tgk anak murid nye pandai~ kan kan~

FaraCuna said...

wah wah..sama la kite kan..

hehe..tp aku bernasib baik la..

class stat kul 4 isnin tu..ske suke

shiqin ghazali said...

@cunakuna..

ko mmg.. suke suki tgk AJL tnpa perlu risau esok pagi yg xder class

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...