..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

17 January 2011

final year yang sangat-sangat mencabar


kenapa aku rasa baru 2 minggu start kuliah, tp dah terasa cam sebulan yer??
final year yang sangat mencabar dan penuh pancaroba..
banyak sangat keje kena siapkan... aku tak bersedia lagi ni..
erk..


oo.. kalian semua, semoga kalian success selalu..
amin..




total jam kredit 18 (3 x 6 subjek)

1. Integrated case study
- Presentation case delima (17 jan) - written up test (24 jan) -

2. Strategic management
- Ice cream case (17 jan) - Quiz (19 jan) - exhibition NAZA (27 jan)

3. Accounting theory
- assignment (18 jan) - Mindmap Islamic article (18 jan) - past sem question -

4. Management accounting
- presentation eCommerce, ERP,MRP,CAD (25 jan)

5. Advance audit
- masih tiada - munkin akan ada - mungkin past sem question?? - oh.. lecturer cuti smpai dua minggu.. puas la kena ganti~

6. International accounting
- masih menunggu - lecturer cool -


banyak keje tak? aku dh terase terbeban dah ni..
semuanya theory.. no calculation.. erk.. sbjek feveret dah tidak ditawarkan... sob sob..






mari kita wat survey cikit luahan rasa/pendapat/komen dari kengkawan sesama batch pada status mereka di *mukabuku* selepas 2 minggu kuliah bermula.. dan selepas 7 bulan meninggalkan sesi perkuliahan..
- kali ini gaya telah diubah dari screenshot kepada copy&paste status mereka




status Nurul Fayyadhah Zainudin 

PELAJAR AKAUN PART 8 CUBA MENCEDERAKAN DIRI MASING2/TERJUN BANGUNAN AKIBAT STRESS!!!:..*beritasensasiabadini* 
:::komen::: fayad ni, ex romate aku sem2.. aku like jer status die ni.. ramai kot desas desus aku dengar mereka stress tp xder la sampai terjun bangunan kan...



status Pija Hafiza
semue bdk2 part 8 post psl stress...

:::komen::: pija ini aku kenal kt fesbuk, skg je bru start tegur kt uni.. die ni tiap jam nak tukar status.. ade2 je dia bikin kontroversi.. hee =p.. dan mmg semua nye stress ni..


Bru 2 mggu da mcm2 luahan rase bdk2 part 8...
ingtkn aku sorg jek yg sakit jiwa....
 :::komen::: rosmaira leh kate se geng gk larh.. oo ko pun sakit jiwa gak heh? hoho.. bersabar jer larh..

skill wt presentation mkin hancus...wargh!! da "heaven" past 6mth is haunting rite now...arini daya ktanjaman otak ak adalah pda kadar 60% je..40% hancus ditelan cti LI..huhu
:::komen::: killa ni satu geng kt praktikal.. setuju dgn die.. mse praktikal ne ada wat presentation kan. bile dh start belajar balik, otak automatik jd blur~


happynye ngan sem 8 ni...
i like...

:::komen::: Khairul ni ex-clazmate and claz rep.. happy la sangat kan.. egt aku x tau ape yg terbuku di hati tuh? haha...

aku sorg je ke mengalami sakit jiwa ni??
awat aku rs br je 2 weeks blaja
tp rs mcm ngah menghadapi suasana final exam
sume nk rush je..

:::komen:::fatirah ni clazmate aku.. haha.. ramai lg merasa ape yg kau rase tuh.. setuju gk tuh.. cam dah terasa nk final dah ni.. x dpt nak balik rumah weekend kan..


status Fa Sheeha 

Mula-mula saya tak kesah banyak keje as long as benda ada depan mata. Rupanya banyak cari kat internet tapi internet buat hal. Mengada-ngada. Lepas tu banyak benda merapu yang keluar macam apa je. Sekarang bila dapat keje saya hanya mampu geleng kepala. Kenapa saya baik sangat guna 'saya'.
:::komen:::fa sheeha ni clazmate aku gak ni.. die ni pun assignment selalu je cpt siap.. tp kekadang tu ade limit nye jgk kan.. sabar je la yer atin yer.. mari kita settlekan semua~ gambate!!!


status Luna Lunera 
sem lapan...oh sem 8
:::komen:: luna lunera atau ayu, leh juga kate se geng~ kau knpe ayu?? knp dgn sem 8?? mencabar tak? hee =p




disebabkan kestressan dari semua pihak, tak dapat la aku balik ke seremban~ sob sob..
sampai cuti mid term ni la aku akan berada di s.alam..
hoho.. tapi ari jumaat tu aku dapat berita yang mengembirakan ... hepy sekejap~




ari khamis cuti tak? cuti kan.. Thaipusam heh? 20 january. tp takde la kami ni sambut kan.. selangor ambik cuti ni... jadi khamis ni xder la dtg claz.. nak balik seremban.. tapi mestila tak dapat.. ari jumaat ade 1 claz jerk.. tak boleh ponteng.. clazmate yg lain dah bahgia kot sbb jumaat mereka takde kelas.. elektif subjek aku tu kelas die ari jumaat kan.. bikin rase ketidakbest nye di situ.. hooh.. banyak lagi keje kena settle kan.. sabtu ada program fasi plak kan.. huhu.. dugaan dugaan~

8 comments:

gadis lensa said...

mmg stress pon sem 8 ni..
unexpected..!! ohoii..

F.a.S.h.E.e.H.a said...

hahaha. nama aku ada. nama aku ada!

StrewberiManis =) said...

sangat stress ok
baru 2 minggu start lecture,
mcm2 workload dapat

eh tu tak termasuk dengan modul lagi tu
kita kena amek 3 model sem ni

*pengsannnnnnnnnn*

http://aniesandyou.blogspot.com said...

all the best!

shiqin ghazali said...

@gadis lensa

hah kan.. hg pun terasa cmtu gk.. ade ke yg gembira dgn sem8 ni? heee.. salute r

shiqin ghazali said...

@F.a.S.h.E.e.H.a

haha.. nama ko mmg sntiasa ada.. sllu sgt tsrempak dgn status hang~


@StrewberiManis =)

haah lerh... aderh.. ade module gak.. trlupa tntg itu.. cesh..
punah ranah hjung mggu nk balik rumah kan.. hahax

@http://aniesandyou.blogspot.com

hee.. tengs~

Anonymous said...

Salam kak,
All the best!!!

Nak graduate dh tu .
Keep your head up xD

from,
insan yg terserempak ngan blog ni ^^

gadis lensa said...

naza tu blom buat lg.. rabu n khamis br nk cr bahan.. heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...