..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

24 August 2010

same age outing (^_~)

aigoo... hahax..
sabtu yg best lg seronok...

kami sgt2 teringin nk merasa mknn ni Seoul Garden.. sejak awl2 lg kami dh tgk web nye.. ari trsebut terlaksana jgk..

cerita 1

ktrunk singgah times square dlu.. gile lame x lepak kt cni.. kt cni smua brang murah2.. byk choice.. tu aku bwa diorg g cni ni..

skjp jerk killa suju dh dpt ape yg die nak.. terus rebat 1baju b4 kami smpt tgk kedai2 lain..
pstu lalu plak dpn kedai yg x penah aku nmpk b4 ni..

sila tgk gmbr :-

gmbr di atas adalah sbuah kedai yg agak trsorok jgk.. level 5 xlsh aku, bhgn tepi2, dkt dgn tangga bergerak belah hujung~
perhatian ntuk fanatik fan2 idol from korea, anda wajib melawat kedai ini!
kedai ni mnjual mcm2 brang made from korea.. artist2 idol n so on..
aku xphm sgt sbb aku bukan fanatik artis korea..
hnye mnonton drama2 mereka shj~
mcm2 ade di jual..
dr kipas, sticker, name tag, mug, payung, baju, sweater, beg, keychain, smua2 la ade..
korunk x kan menyesal..
aku je la yg menyesal sbb xbeli ape2 kt kedai ni.. sbb x bper kenal artis2 sne..

cerita 2

satu kedai ni sgt la suspen ye..
cmne la kedai ni leh wujud kt cni..
nseb baik la kedai tu trletak kt tgkt 7, jauh dr org ramai lalu lalang..
nnti aku takut byk plak anasir2 yg kurang baik di bwa nye..

anda kenal tak dgn dia ni??? aku bru je bce kesah die kt dlm fesbuk bbrp hari yg lepas ..

kwn2 blogger, sila sebarkan kesah dia pd smua umat mnsia.. sekian, terima kasih~


cerita 3

mse nye telah tiba.. akhirnya, kami berbuka di tempat terpilih pd minggu ini...

tempat : Seoul Garden @Plaza Pantai..
sgt dekat dgn menara rebung TM okeyh~ sgt dkt jg dgn UM, trsgt la nmpk kedai nye dr federal highway dr PJ menuju ke KL.. sesape yg x penah pegi, disarankan la pegi..
date : 21/08/2010 (sabtu)
bersama : kiLLa- sUju , nAna-DBSK, siti-mama


menu : mcm2 ade = kueh, buah, seafood, daging, ayam, sayur2an, yg mcm yong tofu, aiskwem dll


tema :
same age outing plus geng sony ericsson plus officemate plus plus.. hurm.. ntah

nmpk tak muka gembira kami???

kami sebaye.. kami smua ade mcm2 character..
sorunk suke ckp, suke brdrama
sorunk nmpk snyp, mule2 dikatekan cm budak2, tp jauh lg matang dr seseorg tuh..
sorunk lg mama yg perangai cm budak2.. haha dan sgt kaut makan. xpdan ngan kurus~
p/s/s : siti-mama tu adlah supervisor kami.. hee.. sempoi abes r~


gmbr sebelum dan selepas..
perhatikan prbezaan nyer..
tggl sisa2 jerk
kueh je x abes di makan.. maaf ye~


cerita 5

sudah.. kami dh knyang.. kami nk balik..
bubye~

suasana di luar sgt lain dr dlm..
korunk nnti dtg cni, duk la kt luar ye..
mhayati pemndgn KL pd waktu mlm disebalik mndgr bunyi2 kereta yg bwa kan main laju nye kt federal tuh..
pstu kt luar sgt2 la meriah.. mcm dkt maple seksyen14 pj dh aku tgk..
haruk pikuk dgn mereka2 yg lepak brborak..
lps tu kalo kt dlm asap brkepul2, panas cket..
pstu kt cni disajikan dgn hidangan buffet.. melantak la korunk slgi perut belum full..
mknn xkn abes~
sekian..


coming soon -->> brbuka brsama officemate n boss~

credit to Killa krn myediakan gmbr2 di atas~

5 comments:

CUNA said...

dah pegi dh keadai yg jual brg2 orea tue..
small but yet everything ade kat ctu.. hehe~~

CUNA said...

*brg2 korea..wink

shiqin ghazali said...

cuna : ape yg ko beli kt citu? msti ko pn fanatik korea kn~

HiGHNeSS FiQ said...

hmm, xtually br tw psal "sai baba" tu from ur blog.. kdai tu jual ape r?? pelik gile muka dajjal tuh.. btw, apsal gamba2 kt blog ko kecik2, xleh nak tgk a.k.a skodeng clearly..hehe~

shiqin ghazali said...

syafiq : kedai tu jual buku2 sai baba la tu... aku pn x taw sgt.. tgk dr luar jer.. ko cube la usha2 kt sne.. heee
alaal.. tu la pasal.. aku pn xtaw nape gmbr aku tu kecik sgt..
next nye pix, aku besarkan eyh~ hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...