..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

13 September 2011

sebelum majlis

event telah dimuatnaikkan di dalam laman sosial facebook saya...- private event.. kang public, tak terlayan lak.. haih.. sory ye yg tak dijemput.. maaf sesangat.. nnti next year, let me know.. =D
date : 10 Sept 2011
time : 3 pm till 10 pm
location : home sweet home, seremban chill town
P.I.C stand for Person In Charge.. not "picture".. 
link MAPs - credit to Aiman Walker (my lil bro) [p/s : Walker tu bkn nama dlm I/C]
menu itu telah di ubah sedikit mengikut kesusaian..

terima kasih yg memberikan kerjasama .. tekan button attending/maybe/not attending dan yang inform.. 

lets usha some pics before the event..

 [pic atas ni] - barang2 yang patut disediakan sebelum event selain mangkuk bekas air wat so ever lagi la..
tp masih tak cukup lagi ni.. ada lagi penambahan 24 jam sebelum event dan 2 jam selepas event start..

[pic atas] - dadih perisa mangga + laici ; limited edition.. maaf la sbb tak buat banyak..

[pic atas] - 7 jam sebelum event, gotong royong cuci lantai garaj rumah..
sental-sental dengan berus.. fuh, penat.. kucing itu sesuka hati je nak lalu lalang..

[pic atas] - 2 jam sebelum event; kuih raya jangan lupa bawa keluar.. nanti dah takde sapa nak datang beraya dah...

[pic atas] - 30 minit sebelum event; 30 biji kerusi, 3 meja bulat kecil, 1 meja panjang yang disewa telah siap disusun atur.. dah tiada yang duduk di bawah, atas tikar lagi macam tahun lepas kan.. hihi.. 
penat jgk kehulur kehilir mencari barang untuk disewa. 
tapi masih tak cukup kerusi.. yang duduk dalam rumah, tak pe la kan duduk atas karpet jerk.. kekurangan kerusi di rumah ini.. 

[pic atas] - 15 minit sebelum event; sate siap dihidangkan.. disambut hangat.. sejam setengah jer diperlukan untuk mengabeskan 400 cucuk.. haihh...

menu
| nasi putih | ayam kampung masak gulai | sambal ikan bilis | rendang daging | ulam-ulam | sambal belacan | lontong | nasi impit | lemang | sate | kuah kacang | rojak buah | buah-buahan | kek coklat | dadih | nasi lemak kukus beserta rencah-rencahnya | sambal sotong | kuih-kuih raya | air tropicana twister | air mineral | air berkarbordinat |


will be continue..
.... tetamu jemputan

*kthnkbye*

5 comments:

NurIzza said...

naper tak kirim sate tue kt lipis

KhaiRin said...

xjempot pon waaaa ;-)

Ashraf Zabidi said...

tengkiu jempot...besa masjid =)

shiqin ghazali said...

@NurIzza
jauh sgt la yang.. nnti dh sejuk~

@KhaiRin
so sorry dear~

@Ashraf Zabidi
haha.. ur welcome..
ye ye.. masjid tu mmg besar~

aleen aiden said...

mak aih,sate yg buat xtahan tu.hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...