..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

15 September 2011

.open house day - tetamu.

continue from last entry .. [Open House Day - Before]

[pic atas] - ibu saya berbaju pink.. 12 jam berhempas pulas.. huk3x... terima kasih ibu =)

senarai rerakan saya.. sayang mereka ketat-ketat.. HAHA
terima kasih sudi datang..
yang tak dapat datang, see you next time
yang tak dijemput, minta maaf yer.. mungkin tersalah pandang ke ape ker.. nanti ingatkan saya selalu~

here some pics~

[pic atas] - Aina Shazwani and her boyfie; Faiz Kamaruddin..
Aina - geng dari matrik dan clazmate di UiTM.. kawan kipas susah senang ini..
terima kasih syg sbb sudi datang.. last minute kan.. akhirnya sampai juga.. sory tau tak inform ealier..
n then thank you coz being here for me.. my 1st guest.. and time kasih gak tlg make-up kan.. big hug..

[pic atas] - Aidi Safuan and his partner.. 
tetamu kedua dalam senarai kawan saya yg datang.. terima kasih kamu..
kenal die ni as blogger.. pertama kali jumpa gak ni.. tahun lepas bising2 sbb xdapat nak pegi.. 
alhamdulillah, tahun ni dapat juga kan.. snggup turun semban.. dapat la tropicana twister ko yer..

[pic atas] - hazman and his friend.. 
kawan sekolah rendah merangkap clazmate jgk dan jiran setaman..  terima kasih datang..


[pic atas] - adrina dan wan firdaus
clazmate sekolah rendah, both of them.. tak leh berpisah..hihi.. cpt2 anta kad undangan kahwin kat saya ye.. terima kasih sudi datang~

[pic atas] - geng-geng opis RAC..  Shishi, K.Ina, K.Intan~
Shishi - trainee soon to be staff.. hehe.. tp skg panggil die cikgu shishi la..
K.Ina super senior staff.. pemberi tunjuk ajar saya ni..
K.Intan - ni kawan susah senang RAC ni.. tunggu je la bila k.intan nk jadi staff taw..

[pic atas] -geng RAC jgk; Mira, Nurul dan Afa
mira - new staff.. alahai.. kawan matrik saya jg~ nnti calling-calling tau kalo ade yang tak faham..
Nurul - trainee yang rajin stay back.. hihix.. terima kasih awak.. soon to be co.secretary =)
Afa - trainee yang rajin ke SSM.. miss choki-choki saya~ soon to be audit officer =)

[pic atas] - K.Ros dan anaknye..
staff RAC jgk.. Tax Department~ pakar akaun jugak ni.. 
dan bile tak pandai wat ayat english pun, saya pegi cari K.Ros.. 

[pic atas] - En.Radzi(kanan) as En.Bos RAC~
terima kasih en.bos sbb sudi datang.. tahun lepas en.bos kate, die sempat lalu depan rumah je sbb segan nak masuk.. ape-ape pun, rumah saya dgn en. bos sebelah 2 taman je kan..

[pic atas] - terendakianz; Zul (my homeroomate) dan farid
zul atau kami kat maktab panggil die cool~ hee.. tengs singgah.. 
farid - hah.. nak tunggu sate sampai jg kan.. 

[pic atas] - kawan UiTM
khairul (kiri) - kawan susah senang saya jg.. terima kasih sudi datang dari jauh.. dan terima kasih jg selama ini sudi meminjamkan telinga, tangan, mata, fikiran dll ntuk share apa patut...
nana - clazmate uitm.. praktikal sesama.. haha.. craving of ur kek batik .. semoga dapat pekerjaan dgn cepat yer..
aqilah - kwn sekolah rendah, bawa ke matrik, seterusnya ke UitM plak dan akhirnya sama praktikal.. hihi.. dulu dan skg jadi jiran sebelah taman.. terima kasih jg atas nasihat bagai semua la..

[pic atas] - kengkawan UiTM.. 
tengs korunk sudi datang dari shah alam.. terharu ni.. tsk tsk..
dinie - wah. wat muke garang.. hebat dia ni tapi suka loyar buruk..
sapiq ssm - 1st time kenal kt dlm blog.. pastu bawa ke realiti kan.. 
nik- kami suka panggil dia nik-khun.. hihi.. die janji nak belanja makan ni.. bulan depan yer..
hazwan - ni cekgu lukisan saya ni.. kasi respect~ hihi.. maap la sbb gambar trhalang dgn botol air..opss.. 
acap - erk.. tak leh nk cakap lebih kat cni.. sbb die ni mmg hebat la.. nak list satu2, cam tak abis je.. hihi..
amirul - em hmm mm emmmm.. 
quddus - tauke sate dr tg.karang..superb terbaik.. tetibe ade orang panggil ustaz yer.. 

[pic atas] - geng sayangs~
ann (left) - Dr.Ann.. jumpa die msti ade je term2 doc yang kurang faham laa... sobsss
amal (right) - selamat bertunang amal.. May Allah bless u always~ 

[pic atas] - geng2 sayangs~
syara yang duk bersimpuh itu bersama dgn her boyfie..  roomate masa kat maktab dulu, bawa la jg sampai ke uitm.. senior di uitm sbb die ni ambik fast track..
wardah - in the middle; alahai.. dah 23 tahun pun ade adik kecik berumur 2 bulan.. hihi.. so sweet.. jadi kaklong yang baik ye wakie..

[pic atas] - geng sayangs jugak plus mamat sesat.. hihix..
fana (berbaju coklat) - soon to be Dr. jugak.. very humble person.. susah nak jumpe orang macam kamu la fana.. 
s.i or syikin (berbaju hijau)- volunteer menjadi cleaner.. hihi.. tengs s.i sbb tlg2 mengemas dan membasuh slps majlis..
sanap (berbaju kuning) - kami hampir lupa nama I/C ko la.. sllu panggil sanap je kan.. tetamu paling lewat dtg.. kul 11 bru smpai.. bru lps tgk bola kata nye.. huhux.. semangat~


terima kasih juga kepada mereka-mereka yang lain (yg tiada dlm pic di atas);
seperti - Zahid dan Dalila (kawan sekolah); jirang tetangga; saudara mara; rerakan ayah dan ibu saya dan lain2 lagi... maaf terlepas pandang..

semoga kamu semua diberkati Allah.. amin..
terima kasih daun keladi; tahun depan jumpa lagi


p/s : big thanks to Amal dan Wardah sbb tolong saya mengambil, menempah dan menunggu sate siap.. sayang korunk ketat-ketat..

5 comments:

NurIzza said...

thn depan wat ar dekat2 sikit... hohoho..

shiqin ghazali said...

zatul : cmne nk dkt.. hakikatnye umah ko kt pahang, umah ku kt semban. hihix...

Ashraf Zabidi said...

Hebat....hee segan ar...

.::sYa::. said...

sanap aka khairuddin bin shamsuri kalau x silap aku.. haha... :p dh tebese sgt akan nama sanap tu..

SHaRKFiQ SSM said...

yeah, mmg kita shark knl thru blog pun.. lps tu ko join trip Perak Penang.. hehehe..

btw, thanks 4 da invitation~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...