..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

24 December 2011

25 dec

assalammualaikum..

sejak-sejak ni, bff ku ni terlalu rindu kan aku ni hah..
heee.. tak dpt nk text kt phone, kite tweet je eh..
lps tu baru semalam dia kate, die go through baca entry2 aku kt dalam belog ni..
"teater badai semalam tu macam best la.. , best nye duk mesia dpt tgk movie, karok lagu melayu.., nak pinjam novel Sophie Kinsella la.. terperanjat aku dah g kursus kahwin la.. "
Haha..die baca balik entry2 kat belog ni sebab miss sgt dgn aku..
wah... mstilah berbangga ni..  terharu la weyh... nak nanges.. (T_T)
maceh syg... cpt2 balik mesia..

nanti tunggu la kedatangan aku kat sana tau..
nanti bawa aku dgn adik kau jejalan pusing bandung eah..
nak merasa travel seseorang.. tanpa kawan dan ibu ayah..

my prevoius entry khas untuk bff, Faezah.. (click here)

rindu kat Doctor to be ni..
berkawan sejak darjah 2 kan.. 1996..
berjiran, sama sekolah tapi tak pernah sama kelas..
berpisah di sekolah menengah.. tapi we still best friend kan..

ini entry untuk kamu jgk..
sempena birthday die yang ke-23 | 25 December 2011

NOR FAEZAH ABD MANAN


dan untuk romate ku jgk..
Merry Christmas Glo-chan..
sedeyh tak dapat balik Miri menyambut dgn family kan..
nak rasa masakan umai jgk.. huhux..
chillex glo...~

p/s: saya nak ke melaka.. ade family day dgn sedara belah ibu.. almost 50 lbh orang jugak.. akan di update kemudian..

1 comments:

StrewberiManis =) said...

Eh ingatkan birthday kamu
hehehhe :P

btw happy birthday Dr Faezah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...