..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

18 March 2011

vlog belog blog

LAYOUT ke DESIGN ker???
rasenye cam dh lme x tukar layout belog ni...
tapi msih lg menarik.. jd biarkan dlu..

HEADER
header mmg la tak menarik..  sbb mse tu msih x reti gune photoshop.. xder spe nk ajar ni.. sob sob sob..
tp skg, akn bljr sedikit demi sdikit.. sbar yer belog.. tggu masa terluang, aku edit2 la header ni..


GADGET
my follower... 
tengs rerakan belog sbb sudi men'follow' - bila keyboard di tekan~
now dah smpai 143 followers
143 - i love you!
wow... love them!!!

chatting...
dari cbox chat, skg dh btukar jd shoutmix chat..
sebab tukar??byk na spam2 dan link2 yg tak dikenali terjah cni..
jadi ikut nasihat kwn, tkar ke shoutmix sbb kite leh pantau spe yg tgglkan jejak d citu..
terima kasih ye sbb sudi drop ke belog ini~


gengblogger link??
urgh.. nk menci skjp.. sbb wifi kt cni, xdpt nk access gengblogger..
jd tak dpt nk ping blog dan melawat rerakan lain~ maaf ye sbb dh lme x jenguk sana..

lelain gadget...
akan hupdate kmdn~


iklan iklan...

mari kita layan teater ini..

mari like page ini di fesbuk

16 mac till 3rd april..

cam menarik kan cite nyer...
festyme nk gie tgk teater...
can't wait..

"Love What You Do and Do What You Love"

4 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

x mo ajak anies skali ke?

shiqin ghazali said...

hehee.. ajak la ni...
jom lg g teater ni.. best sgt...

ayulunera said...

dah macam assigment dah hang punye post ni, siap ade pecahan lagi.....ehee.....tahinah eqin..jom raikan dengan daun saderi..kuikui

oh.. berbalik kepade soalan hang..(cewah)...udin memang bekerja di shah alam..die ade moto, tapi cek tak nek.. die ade kete tapi kete kompeni la die pegang, pun cek tak nek...peluang sudah ade, tapi cek memang tak nek...jadi....marilah nek public transport....yeayh....

shiqin ghazali said...

@ayulunera

hahaa.. agak la weyh.. asgment belog!!
hahax...
go green!!!! public transport on da way

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...