..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

31 December 2009

end 0f 2009

tahun 2009 byk mnggalkan kenangan terindah dan tak terindah pd diriku..
akan ku list kan smuanya [eyh, xmau smua... yg aku egt je la keyh]

1. spnjg cuti akhir thun 2009, aku byk hangout dgn kwn2.. karoking, movies, lepak2, chatting n etc etc.. mreka smua mmbantu ku ntuk aku mlupakan kesah2 hidupku yg sedeyh, yg byk dugaan.. dn smuanya yg brlaku..

2. thn ni jgk aku jmpe blik bff aku sjak kecil..dr drjah2 yg brnme annese.. aku temukan blik annese dgn faezah.. kami bertiga [anis, faezah n me] tlh brkwn baik dr drjah 2 lg.. sjk die pndh umah, dh lbh 5 thun x bjmpe..

3. lg satu, kwn lama ku, FAZRINA [die ni kwn baek mse drjh 5 sbb sekelas] fazrina dh jd pUAN skg.. bru je mlgsungkan prkhwinan dgn suami trcinta pd 19 dec lps... congratz~ last aku jmpe die mse form3. dh 6thun x jmpe.. byk prubahan yg aku tgk! nseb baek sy egt umah die, dan dpt mncari ni tel die..

4. thun ni dgegarkan dgn wabak influeza H1n1.. alhamdulillah sbb sy dan fmily dn kwn2 x djangkiti wabak ini.. dgn trsebarnye wabak ni, Uitm mmberi kamu cuti mgejut slma 1 week..

5. shbungan dgn cuti yg dberikan oleh uitm, sy brsma ibu sy bgerak ke BANDUNG dgn tidak lg mhantar surat ponteng claz ke pensyarah~ time kasih uitm di hatiku..

6. pd awl thun, sy tlah mnceburkan diri ke alam ber'blogging'.. itu smua atas dorongan kwn sy.. tp skg, mereka dh kurang aktif plak.. (pelik jgk)

7. pd ulang tahun kelahiran sy, ade sseorg tlh tidak sengaja melupakan tarikh itu.. seharian sy mnunggu die wish.. tp smpae sudah tidak mncul jg.. sob sob sob.. akhrnya kwn sy mnolong sy utk mgingati die.. sy merajuk xsmpe 5mnit~ hehee...

8. tahun dlm sejarah... smua nye tggl kenangan terindah.. my new life begin since 17 august..

9. ramadhan dan syawal terbaek spnjg 21 thun.. berbuka puasa dan bereunion skli gus 1 batch teredakianz.. 35++ out of 123 yg hadir di kedai ayam golek kt pantai dalam.. dh mmbuat trip raya brtemakan kanak2 riang di sekitar seremban.. 1o buah rumah kami serbu..

10. sem 5 di uitm mnggalkn byk sejarah kesah suka dan duka.. lbih 100x aku dan sa'a brjalan kaki dr kolej melati ke fakulti yg mgambil mse 20-30mnit..

11.. what else.? ade lg.. tp dh xlrat nk egt blik.. byk sgt kenangan!

welcome 2010!
hope lbh menceriakan kehidupan aku~

2 comments:

StrewberiManis =) said...

happy new year kin =))

fae said...

qin.....jgn sedey2 key dgn memory dulu...time kasih sgt ko der time aku cuty ari 2...muahhhhhhhhhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...