..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

25 December 2009

dear *hoho* gurl..


hepy birthday my dear frenz, NOR FAEZAH ABD MANAN..

pggil die fae... atau fmly die pggl kakyong..
my bff since drjah 2.. sekolah rendah sme, tp xpenah skelas, dh pg menengah pn, x penah satu skolah.. jd kami x mmpunyai geng2 yg sme...
cume kesahnye brmula dr kdudukan kejiranan yg sme.. mse kecik2, sllo men nyorok2, men msk2, kawen2, batu semban, ttup botol, rounders brsme2 la.. kami jiran selang 3buah umah.. umo mmg sebaya.. jd mmg leh msuk kpla msing2 dlm 1botol.. [ok, xlawak pn]

sejak kecik kwn kami brbeza.. bile brjlan raya, aku akn menyemak dlm kamus hdup die, bgerak brsme ke mne2 kami pg.. so brkwan biar seribu.. aku mngenali kwn2 die jgk.. die pn mgenali kwn2 aku jgk.. [kawan die, kwn aku jg]

ari ni.. [stlh 2taun x mraikan sme2] aku brsme2 kwn aku meraikan bezday die dgn movie AVATAR, mcD, hangout n cheesecake..

cayangzku :
 eqin, fae, wark, fyrot, ainn, akmal, neneq, syikin, aNn

cheesecake di buat oleh wark.. thumbs up!!! byk cheese.. eventhough aku x mkn cheese, tp kali ni aku pecah tradisi.. kali ni jerk..(nnti nek lemak, sy xmau btgjwb) wark wat mmg sgt sdp.. cmpur dgn melt choc lg.. fuyh... mantop.. thanxxxxxxxxx.. love you..

kami brkumpul d mcd snawang.. lunch disitu.. hrp mklum, aku order ayam goreng mcd.. sejmput jerk aku mkn.. wlaupun original, sgt pedas sos die. mcm bukan org ngeri smbilan x mkn pedas la.. kyg mkn cheesecake lg tuh..

sy dh siap2 beli tiket AVATAR utk 6 org.. SANTAU utk 2 org. so mmg xriso sal seat.. movie kami start kul 210pm. okeyh.. sgt lame avatar.. almost 3hrs duk dlm cinema.. skit bdan2.. kuar jerk trus cari toilet [oh, itu tipu, bkan sy yg cari.. kwn2 len cari] pstu kami window shopin till 6pm..

..bersurai..

3 comments:

StrewberiManis =) said...

besnye kamu bersuka ria
bila baca entry ni,
saya macam "join" kamu bersuka ria
gila punye menghayati pic & story yg d coretkan =)

fae said...

ko lupe nk tulis...kiter g tuition pon beza gak, ko tuition setia, aku le sean...ko yg ajar aku nek bas...kiter lepak kat popular, mcd,...nek teksi...skrg zaman nek kete lak...ko yg bwk kalo nk g memana...sian ko kene layan kerenah aku...pas2,kiter penah nangis kol 4 pg tgk citer korea ngan mama aku, mama aku penah suap ko makn, kite penah jual sticker kat sekolah time drjah 4,pas2 aku merajuk ngan ko sebab ko rapat ngan along sebelh,pastu kite gaduh, pas2, bek balik time wedding sape ntah jiran kiter r tp...time drjah 5,g solat subuh kat masjid,eh sume solat kat masjid...pose penuh, bestnyer memorryyy tu....

shiqin ghazali said...

aaaaa..... byk giler!!!!!
byk nyer ko egt!!!!
ahaha.. thanx 4 refresh me back~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...