..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

11 May 2012

ptd pitidoq keseorangan

salam..
sudah lama tak hupdate belog ni..
ni gara-gara kebizian dan kemalasan yang melampau..
maafkan saya wahai belog yang dah bersawang ni.. hee..

esok saya ada exam spa - PTD..
1st tyme dapat surat dr SPA..
cam tak caya lak plak..
 hati berbelah bahagi sama ada nak pegi atau tidak..
berkat kemarahan dan nasihat dr org-org sekeliling,
saya gagahkan diri sekali lagi, memohon untuk ambil annual leave yang tinggal berapa kerat je tuh..
separuh je lagi tinggal untuk sampai ke akhir tahun..
susah nye camni.. takut termakan lebih kat raya nanti atau unexpected leave kan..
kalau abes AL ni, maksudnya, kena potong la gaji per day ni.. sayang sayang sayang nyer..

memalam gini seseorang je di rumah..
ayah ibu aiman acap adam semuanya g kenduri sebaya saya kahwin kat felda jelai..
saya?? terperuk dalam rumah study la kununye tapi byk cuci mata kat depan PC je dan tv.. ngee~
ntah ape nak jadi ntah, tak pegi kazen sendiri kawen kan.. maafkan saya ye Pn. Khairul Bariyah.. hee~ congratz on ur wedding... teheee...
pastu saya duk calling2 wakda suruh lepak study sesama kat umah ni hah.. berteman skjp walau sehari.. heee..

maceh warkdah... banyak dah kau tolong aku kan..
all the best untuk esok..
org tuh gigih study dr hari rabu ari tuh.. hee~
walhal dah confirm masuk Petronas tapi masih menunggu surat tawaran sampai di tangan, ye tak?
dan mengambil peluang yg ada untuk menambah lagi koleksi pencarian kerja yang lebih baik..

ok dah ngantok..
study tak abes lagi ni... sigh~
semalam sempat singgah Ikea pekena Meatball..
alang-alang dah wat audit kt area Damansara Perdana, melencong sekejap la kan.. hee~

*kthnkbye*

2 comments:

StrewberiManis =) said...

Good luck kin :)

Heee bestnya dah keje
pegang duit sendiri
waaaa jelessssnye :p

btw, rajin2 la update blog eh
buleh tau pkembangan :)

Belladeone said...

wish the best... http://belladeone.blogspot.com/2012/05/wajahku-semakin-berserias-beautywowww.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...