..drop ur link here..

DROP UR LINK HERE.. SENANG NANTI NAK MELAWAT
tengs~ sudi singgah..

THEM

15 May 2011

finally FINAL YEAR end..

finally.... exam is over!!!
phewww..  4 thun bljr.. penat...
pas ni.. cari keje plak.. penat dh nk ngadap buku n exam...

im annouce myself (plus kengkawan seangkatan) as alumni of uitm.. insyaAllah...
end of final paper.. end of degree student..
pray for the gud result...
Gudluck for the future undertaking..
keep looking forward~

UiTM sentiasa di hatiku..




sebahagian kenangan di UiTM
- kepakaran dalam merebut naik bas uitm - bas rapid -  kerajinan brjalan kaki dari melati ke menara - mendaki bukit ke menara - kegagahab mendaki beribu2 anak tangga - bersesak2 dlm lift menara - berebut masuk dlm lift - gagahkan diri mendaki tangga sampai ke tgkt 11 - bersesak2 beli mknn kt dc - kerajinan yg terlampau semasa kumpul kupon nk duk kolej -  ketakutan dgn pak mak guard bile balik lewat mlm - keberanian mmbwa kereta ke kolej - ke*chuak*kan melalui pintu utama uitm tanpa sticker kereta - kerebutan mem*parking* kereta di parking bertingkat - ketereran menghandle double parking - kesibukkan mncari short note di saat2 akhir - 
pergghhh.. manyak nye kenangan...
ape lg ape lg???


Dua tiga kapal berlayar di samudra
Ayo sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama
Menikmati indahnya dunia


Karena sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia
Berakit-rakit kita ke hulu
Berenang-renang kita ketepian
Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita
Mencari sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Selama-lamanya setia

Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Selama-lamanya setia
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ALL DA BEST future...
 Consultants and Strategists - Accounting Practitioners - Consultants, Actors, Actresses, Scriptwriters, Dancers, Video/photographers, Directors - Management Accountants - Auditors - Warriors
(copy n paste from SSM's status  after 6 final paper)



THE END IN A NEW BEGINNING

7 comments:

SHaRKFiQ SSM said...

wo like yg last skali tuh.. hehehe~

Faten Ahmad said...

tahniah yea.. mesti besh bile da habis study nie.. hehehe

shiqin ghazali said...

@SHaRKFiQ SSM
hehe.. ak credit kt ko tuh..
suke dgn status mu~

@Faten Ahmad
besh besh.. hope x mnmpuh la exam.. huhuh.. ckup2 la tuh..

StrewberiManis =) said...

phewwww lega gila kan dah abes exam ni
part 8 memang biol dibuatnya
sumpah penattttt
HAHAHAHA

mud said...

hahaa... the end is a new beginning.... seronok bercampur pilu... itulah ending...

shiqin ghazali said...

@StrewberiManis =)
hahha.. betol tol. lega sgguh..
mmg penat larh.. 4 thun mgadap menara.. will be missing it..


@mud
yeah.. like like like~~

RevVING NOTES said...

Wooaahhhhh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...